HABER DETAYI

22 Eylül 2024 10:06

Seyrek ve Kirez Ailelerinin Mutlu Günü: Ali Can Seyrek ve Eda Kirez Evlendi

Seyrek ve Kirez Ailelerinin Mutlu Günü: Ali Can Seyrek ve Eda Kirez Evlendi

Afyonkarahisar’ın tanınmış isimlerinden Ali Can Seyrek, Eda Kirez ile düzenlenen rüya gibi bir düğünle evlendi. Muazzez ve Özcan Seyrek çiftinin oğulları, Marifet Et firmasının sahibi Ali Can Seyrek ile Nazire ve Habip Kirez’in kızları Eda Kirez, Akrones Termal Otel’de gerçekleşen bu özel gecede hayatlarını birleştirdi.

Nikah Şahitleri Kim Oldu?

Düğün merasimi, iş dünyasından birçok tanınan ismin ve çiftin yakın aile dostlarının katılımıyla gerçekleşti. Akrones Termal Otel’in şık atmosferinde kıyılan nikah töreninde, Ali Can ve Eda, bir ömür boyu sürecek birlikteliklerine “evet” dedi. Çiftin nikah şahitliğini Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Cengiz Üstün, Sultan Et Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bılıkçı, Sultan Et Fabrika Müdürü Ayberk Abanoz, Star Et Yönetim Kurulu Üyesi Ömer  Korkmaz, Mali Müşavir Fatih Aşık ve çiftin yakın arkadaşları Tunahan Bekir Yüce ve Şerife Büşra Gümüşkaya yaptı. 

Çiftin Mutluluğu Gözlerden Kaçmadı

Nazik bir tören eşliğinde dünya evine giren Ali Can Seyrek ve Eda Kirez, düğün boyunca konuklarla mutluluklarını paylaştı. İş dünyasının önemli isimlerinin yanı sıra, çiftin yakın dostlarının ve ailelerinin de katıldığı bu özel gecede, Eda ve Ali Can’ın mutluluğu görülmeye değerdi.

Lara ve Yılmaz Morgül Sahne Aldı

Öte yandan çiftin düğününde ünlü sanatçılar Lara ve Yılmaz Morgül sahne aldı. İki sanatçı birbirinden güzel parçaları davetliler için seslendirdi. 

Geceden Fotoğraflar… 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.