HABER DETAYI

26 Eylül 2024 21:08

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ‘Dünyanın En Uzun Lokumu’ İçin Afyon’a Geliyor

Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ‘Dünyanın En Uzun Lokumu’ İçin Afyon’a Geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 27 Eylül 2024 Cuma günü Afyonkarahisar ziyaretine Emirdağ’da başlayacak. Saat 11.00’de hayırsever iş insanı Özcan Halaç tarafından yaptırılan Emirdağ ÇES’in (Çok Amaçlı Eğitim ve Sosyal Tesis) temel atma törenine katılması planlanıyor.

ALO 144 Çağrı Merkezi Açılışı

Temel atma töreninin ardından saat 11.30’da, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından kurulan ALO 144 Çağrı Merkezi’nin açılışı yapılacak. Bakan Göktaş’ın bu açılışta, merkezin vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet sunacağını vurgulaması bekleniyor.

Rabia-Recep Kuş Anaokulu Açılışı

Saat 12.00’de Bakan Göktaş, Emirdağ’da Rabia-Recep Kuş Anaokulu’nun açılışını gerçekleştirecek. Bu yeni eğitim kurumu, bölgedeki çocukların eğitimine katkı sağlayacak.

Valilik Ziyareti ve Kortej Yürüyüşü

Emirdağ’daki programlarını tamamladıktan sonra, saat 13.30’da Bakan Göktaş, Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret edecek. Ardından, saat 14.00’te İmaret Cami önünden başlayarak Uzunçarşı’ya kadar kortej yürüyüşüne katılacak.

Guinness Rekor Denemesi: Dünyanın En Uzun Lokumu

Saat 14.30’da, Afyonkarahisar Uzunçarşı’da “Dünyanın En Uzun Lokumu” Guinness Rekor denemesi yapılacak. Yöresel lezzetlerinden biri olan Afyon lokumu, bu etkinlikle dünya gündemine taşınmak istenecek.

Açılış Programı ve Protokol Konuşmaları

Günün son etkinliği ise saat 16.00’da festival alanında düzenlenecek olan açılış programı ve protokol konuşmalarıyla tamamlanacak. Afyonkarahisar’da düzenlenecek bu etkinliklerde, Bakan Göktaş’ın vatandaşlarla bir araya gelmesi ve Afyonkarahisar’daki sosyal projelere katkı sunması bekleniyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.