HABER DETAYI

27 Eylül 2024 20:02

BBP’li Veysel Avcı’dan Başkan Köksal’a: Bu meclis üyesini görevden al

BBP’li Veysel Avcı’dan Başkan Köksal’a: Bu meclis üyesini görevden al

BBP Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Veysel Avcı, son günlerde yerel basına karşı yapılan tehdit ve hakaretlere ilişkin sert bir açıklama yaptı. Avcı, hem Kocatepe gazetesi sahibine CHP’li belediye tarafından yapılan üslup dışı ithamlara hem de Afyon Postası haber sitesi sahibi Nail Azbay’a yönelik tehditlere tepki gösterdi.

Avcı, açıklamasında şunları kaydetti: “Afyonkarahisar basınımızın değerli temsilcilerine yapılan hakaret ve tehditler, camiamızda derin üzüntü yaratmıştır. CHP’li belediye meclis üyesinin kardeşi tarafından yapılan ahlak dışı tehditler kabul edilemez.”

“Basın Özgürlüğüne Saldırı Kabul Edilemez”

Gazetecilerin yaptığı haberlerin herkesin hoşuna gitmeyebileceğini vurgulayan Avcı, “Yazılanlar yanlış bile olsa, buna tepki vermenin yolu tehdit ve hakaret değildir. Belediye adına karşı bir tekzip yayınlarsınız ya da basın açıklaması yaparak doğruları anlatırsınız. Ama ahlak dışı sözlerle gazetecileri tehdit etmek ne demek? Burası dağ başı mı?” dedi.

“Belediye Kazanmak Size Bir Haller Mi Oldu?”

Veysel Avcı, CHP’li yöneticilerin belediyeyi kazandıktan sonra tutumlarında değişim yaşandığını ifade etti. “Daha düne kadar basın özgürlüğünü savunuyordunuz, şimdi belediye kazanınca ne oldum delisine döndünüz? Milli şeflik özleminiz mi depreşti?” şeklinde eleştiride bulundu.

“Meclis Üyesinin Görevi Düşürülmeli”

Avcı, özellikle Nail Azbay’a yönelik tehditte bulunan belediye meclis üyesinin kardeşi nedeniyle, bu meclis üyesinin görevden alınması gerektiğini belirterek, “Buradan belediye başkanına sesleniyoruz. Ahlak dışı tehditlerde bulunan meclis üyesinin görevden alınmasını talep ediyoruz,” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.