HABER DETAYI

28 Eylül 2024 11:02

Afyon’da kişiye özel sağlıklı yemeğin adresi: Doktorlar, öğretmenler, ofis çalışanları buraya akın ediyor!

Afyon’da kişiye özel sağlıklı yemeğin adresi: Doktorlar, öğretmenler, ofis çalışanları buraya akın ediyor!

Ne Fit Yemek’in sunduğu yemekler, kişilerin günlük ihtiyaçlarına göre porsiyonlanıyor. Diyet dendiğinde genellikle tatsız ve lezzetsiz yemekler akla gelse de Erbayraktar, menülerinde herkesin gün içinde ihtiyacı olan tüm besin öğelerinin bulunduğunu vurguluyor. Yemekler, kişinin karbonhidrat, protein, yağ ve lif ihtiyacına göre özel olarak planlanıyor.

Taze ve Doğal Ürünlerle Hazırlanan Yemekler

İşletme, dondurulmuş et kullanmayarak, tüm yemeklerini taze ürünlerle hazırlıyor. Aynı zamanda, kızartma gibi sağlıksız pişirme yöntemlerinden kaçınarak, daha sağlıklı alternatifler olan fırınlama ve buğulama tekniklerini kullanıyor. Zeytinyağı ağırlıklı olarak tercih edilen yemeklerde, vitamin ve mineral kayıplarının en aza indirgenmesi amaçlanıyor.

Her Meslek Grubuna Uygun Hizmet

Ne Fit Yemek’in sunduğu sağlıklı beslenme seçeneklerinden, doktorlar, ofis çalışanları, öğretmenler ve hatta dışarıdan yemek sipariş etmeyi tercih eden herkes faydalanabiliyor. Ayrıca kilo vermek, kilo almak, diyabet gibi sağlık sorunlarına sahip olanlar için de özel menüler hazırlanıyor.

Sağlıklı Hamburger ve Krepler Bile Var

Ne Fit Yemek, sağlıklı beslenme ile lezzetli yiyecekleri bir araya getiriyor. Hamburger ve krep gibi lezzetli yiyecekler bile, diyetisyen kontrolünde, porsiyonları ve pişirme yöntemleriyle tamamen sağlıklı hale getiriliyor.

Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Ne Fit Yemek, Instagram üzerinden @nefityemek hesabından takip edilebilir ve 0536-494-8180 numaralı telefon ile iletişime geçilebilir. Afyon’da sağlıklı ve lezzetli bir beslenme arayan herkes, bu yeni hizmetten faydalanabilir.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.