Ballıpınar Eczanesi

TAKİBE AL FAVORİLERE EKLE
61 ZİYARETÇİ
  • YETKİLİ KİŞİ: Belirtilmemiş
  • ADRES: Selçuklu Mahallesi, 1454. Sokak, Nehir Apartmanı No:3/A Merkez / Afyonkarahisar » Devlet Hastanesi Arkası, 1.Köprü Işıklı Kavşak
  • TELEFON: 0 (272) 212-07-09
  • SOSYAL MEDYA:
SERVİS YERLERİ AFYONKARAHİSAR

FİRMA HAKKINDA

Eczaneler, toplumun sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için vazgeçilmez birer merkezdir. Sağlık ürünleri, ilaçlar ve danışmanlık hizmetleri sunarak insanların sağlıklı bir yaşam sürmelerine yardımcı olurlar. Uzman eczacılar, hastaların sağlık durumlarını değerlendirir ve en uygun tedavi seçeneklerini sunarlar.

Eczanelerde, reçeteli ve reçetesiz ilaçlar, kişisel bakım ürünleri, vitaminler, besin takviyeleri ve medikal cihazlar gibi çeşitli ürünler bulunur. Hastalar, eczacılardan ilaçların doğru kullanımı ve olası yan etkileri konusunda bilgi alabilirler. Ayrıca, eczaneler nöbetçi sistemleri ile acil durumlarda da hizmet verirler.

Teknolojik altyapılarıyla desteklenen eczaneler, stok takibi ve reçete işlemlerini daha verimli bir şekilde yönetirler. Böylece, hastaların beklemesi en aza indirilir ve ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılanır. Sonuç olarak, eczaneler toplumun sağlık ve refahını destekleyen önemli kurumlardır.

FİRMA HAKKINDA YORUM YAP

FİRMA HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.