HABER DETAYI

6 Ekim 2024 07:32

Afyonlu Belediye Başkanı Kızının Nikahını Kıydı: Meşhur soruyu kızına sorunca bakın neler yaşandı?

Afyonlu Belediye Başkanı Kızının Nikahını Kıydı: Meşhur soruyu kızına sorunca bakın neler yaşandı?

Afyonkarahisar’ın Çobanlar İlçesi Belediye Başkanı Ali Altuntaş, kızının nikahını kıyarak özel bir anı yaşadı. Kızı Ayşe Dudu, Süleyman ve Aygün Sivri çiftinin oğulları Ramazan Sivri ile hayatını birleştirdi. Düğün, Afyonkarahisar şehir merkezindeki Bayramoğlu Pool Garden Kır Düğün Salonu’nda düzenlendi ve davetliler arasında birçok önemli isim yer aldı.

Nikahı Kıyan Baba: Duygusal Anlar

Başkan Ali Altuntaş, kızının nikahını kıymak için nikah memur cübbesini giyerek, “Ramazan Sivri’yi eş olarak kabul ediyor musun?” sorusunu kızı Ayşe Dudu’ya yöneltti. Ayşe Dudu ise, “Babam nikahımı kıydı, ben bugün çok şanslıyım. Ömür boyu evet diyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi. Damat Ramazan Sivri ise, “Emanetiniz emanetimdir. Sonsuza kadar evet” yanıtıyla alkış topladı.

Nikah Şahitlerinden Tebrikler

Nikah şahitleri arasında AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, eski Milletvekili Mahmut Koçak, Canser Kuzu ve Çobanlar Kaymakamı Sedat Akpınar yer aldı. Şahitler, kısa konuşmalarla evliliğin kutsallığına vurgu yaparak çifte mutluluklar diledi. Nikah cüzdanını, şahitlerden Canser Kuzu, gelin Ayşe Dudu’ya takdim etti.

Gece, düğün eğlencesiyle devam etti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.