HABER DETAYI

7 Ekim 2024 12:17

Afyon’da birebir eğitimin yeni adresi: YKS ve LGS’ye hazırlananlar burayı çok sevecek

Afyon’da birebir eğitimin yeni adresi: YKS ve LGS’ye hazırlananlar burayı çok sevecek

Afyonkarahisar’da öğrenci merkezli bir eğitim modeliyle hizmet veren Nova Özel Eğitim Kursu, YKS ve LGS hazırlığında olan öğrenciler için farklı bir sistem sunuyor. Kurum Müdürü Tülay Durgut, klasikleşmiş kurs mantığından uzak, tamamen öğrencinin ihtiyaçlarına göre şekillenen bir eğitim sunduklarını belirtti. Durgut, “Her öğrenci bizim için özeldir. Bu mantıkla hareket ediyoruz ve her öğrenciyle birebir ilgileniyoruz,” dedi.

YKS ve LGS’ye Hazırlıkta İki Ayrı Şube

Nova Özel Eğitim Kursu, Afyonkarahisar’da iki ayrı adreste hizmet veriyor. YKS’ye yönelik eğitim Ordu Bulvarı, Dervişpaşa Mahallesi’nde Toprak Mahsulleri Ofisi’nin karşısındaki şubede verilirken, LGS kursları Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu’nun karşısında bulunan merkezde yapılıyor.

Öğrenci Koçluğu ve Birebir Destek

Kursun sunduğu öğrenci koçluğu ve bire bir ders sistemi, öğrencilerin kişisel ihtiyaçlarına uygun olarak planlanıyor. Kurumda ayrıca ölçme-değerlendirme süreçleri ve düzenli deneme sınavları da uygulanarak öğrencilerin başarıları takip ediliyor. Durgut, birebir eğitimde oldukça iddialı olduklarını vurgulayarak, tüm öğrencileri ve velileri kursa davet etti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.