HABER DETAYI

8 Ekim 2024 09:15

İYİ Partili Mısırlıoğlu’ndan 39 Milyonluk çiçek açıklaması: Burcu Başkan hesabını sor, ucu kime dokunursa dokun!

İYİ Partili Mısırlıoğlu’ndan 39 Milyonluk çiçek açıklaması: Burcu Başkan hesabını sor, ucu kime dokunursa dokun!

Mısırlıoğlu, partisinin haftalık basın toplantısında yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Seçime 100 Kala 39 Milyona Aldığınız Çiçekler Nerde?

Afyon Belediyesi seçimden 100 gün önce 39 Milyonluk çiçek alımı yapıyor. 10 günde bunun teslim edilmesi isteniyor. Bu çiçekler 10 günde getiriliyor. Fatura kesiliyor. Satın alma işlemi tamamlanıyor. Borç ödenmiyor. Bu dönem bu borç Burcu Köksal’ın önüne geliyor. Bizim partinin önünde balkonumuz var, böyle bir çiçek alındıysa burası bu caddeler her yer çiçekle dolması lazım. Bu çiçekler nerede? 

“10 Günde Bu Çiçeğin Nakliyesi Yapılamaz, Birbirimizi Kandırmayalım”

10 günde bunun nakliyesi yapılamaz. Birbirimizi kandırmayalım. İzmir’den Afyon’a bunu getiremezsiniz bile? Bana bunu açıklar mısınız? Sayın Zeybek, ekibi ucu kime değiyorsa açıklamak mecburiyetindeler. Orası Veli Ağa’nın çiftliği değil, orası Afyonkarahisar Belediyesi. Tüyü bitmedik yetimin hakkını 39 Milyonluk çiçeğe verirken hiç mi vicdanınız sızlamadı? Hiç mi Allah’tan korkmadınız? 

Afyon Size Ne Kötülük Etti? Yazıklar Olsun!”

Yazıklar olsun size. Ne kötülük etti Afyonkarahisar size? 23 yıldır sizi bu memleket iktidar ediyor. Giderayak bizden sonrası tufan mantığı ile hareket ettiniz? Bu mu sizin adalet anlayışınız. Yazıklar olsun size. Yemin ediyorum yazıklar olsun.  Bunların yaptığını kimse yapmadı. 65 Milyonluk fidan 39 Milyonluk çiçek durun bakalım daha neler duyacağız. 

Burcu Başkan’dan Bunun Hesabını Sormasını Bekliyoruz

Bir çocuğa bir anne baba bir tost parası veremezken 50-100 TL veremezken siz bu 39 Milyonluk çiçek alıyorsunuz? Hiç mi vicdanınız sızlamadı? O evraklara imza atan memurlar, hiç mi utanmıyorsunuz? Bu tezgahı düzenleyenler, bunu kitabına uyduranlar, buna imza atanlar hiç mi vicdanınız sızlanmıyor? Burcu Başkan’dan bunun hesabını sormasını bekliyoruz. Kim suçluysa ucu kime dokunuyorsa gidecek dokunacak. Köpeksiz köy bulduk değneksiz geziyoruz diyemeyecek kimse. 

Bunun Üstünü Örten Onlar Kadar Suçlu Olur

Afyonkarahisar’ın kuruşunu yemeye kimse cesaret edemeyecek. Böyle bir anlayışı kabul etmiyoruz. Bu üstü örtülecek bir olay değildir. Bunun üstünü örten onlar kadar suçlu olur. Kimse örtünü örtmeyecek. O çiçeği teslim eden kooperatif, teslim aldığına dair kim imza atmış? Getirsinler göstersinler. İrsaliye nerede? Hangi araçlarla taşınmış plaklarını versin. Böyle bir saçmalığa inanmamız beklenmesin. Bu bir soygundur. Giderayak Afyon halkı soyulmuştur.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.