HABER DETAYI

11 Ekim 2024 15:11

İYİ Partili Mısırlıoğlu’ndan AK Partili Turgay Şahin’e: “Hadsiz, Vizyonsuz ve Yüzsüz…”

İYİ Partili Mısırlıoğlu’ndan AK Partili Turgay Şahin’e: “Hadsiz, Vizyonsuz ve Yüzsüz…”

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin’in kendisine yönelik “mülakata bekleriz” sözlerine sert bir yanıt verdi. Mısırlıoğlu, Şahin’in polemik yaratarak gündemde kalmaya çalıştığını belirtti ve Şahin’i “hadsiz, vizyonsuz ve yüzsüz” olarak nitelendirdi.

“Liyakat Yerine Adaletsizlik Söz Konusu”

Mısırlıoğlu, Şahin’in mülakat çağrısının, AK Parti’nin liyakatsiz ve adaletsiz yönetim anlayışının bir yansıması olduğunu vurguladı. “Mülakatlarda kaderiyle oynanan binlerce gencimizin hayalleri yıkıldı. Siz ise laf ebeliği yaparak sempati kazanmaya çalışıyorsunuz” dedi. Mısırlıoğlu, AK Parti’nin gençlerin geleceğiyle oynadığını ve bu tarz polemiklerle gündemi değiştirmeye çalıştığını ifade etti.

“Vatandaş Açlıkla Savaşıyor, Siz Polemik Peşindesiniz”

Mısırlıoğlu, AK Parti iktidarının vatandaşları ağır vergilerle boğarken, kendilerinin lüks içinde yaşadığını vurguladı. “Altlarında son model arabalar, yedikleri önlerinde, yemedikleri arkalarında. Vatandaş adalet arayıp bulamazken, ağır vergilerle ezilirken siz hâlâ ergence polemikler yaratıyorsunuz” diyerek iktidarın vatandaşı unutmuş bir yönetim anlayışında olduğunu söyledi.

“Seçim Olsa Yerle Bir Olursunuz”

Açıklamasının sonunda Mısırlıoğlu, AK Parti’nin seçimlerde başarısız olacağını öngörerek, Şahin ve partisinin bu tarz söylemlerle halkın sempatisini kazanamayacağını belirtti. “Bugün seçim olsa yerle bir olursunuz. Bunu bildiğiniz için laf kalabalığı yapıyorsunuz” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.