HABER DETAYI

12 Ekim 2024 17:29

Afyon’da Olaylı Maç: Tekmeler, Yumruklar, Sandalyeler Havada Uçuştu!

Afyon’da Olaylı Maç: Tekmeler, Yumruklar, Sandalyeler Havada Uçuştu!

Afyonkarahisar Gönbeler Süper Amatör Lig’in 2. hafta maçında Ayvalıspor ile Çakırköy Spor karşı karşıya geldi. İki takım da zirve mücadelesi veren iddialı ekipler arasında yer alıyor. Kocatepe Spor Kompleksi M1 Stadyumu’nda saat 15:00’te başlayan karşılaşma, dolu tribünler önünde oynandı. Kadınlar, gençler, yaşlılar, her yaştan sporseverin yoğun ilgi gösterdiği maç, Afyon Postası’nın Youtube ve Facebook hesaplarında da İbrahim Akbal’ın sunumuyla canlı olarak yayınlandı.

Ayvalıspor Zorlu Maçı Kazandı

Maçın büyük bölümünde dengeli bir oyun sergilenirken, Ayvalıspor sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı. Maçın son dakikasında Çakırköy Spor, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonu değerlendiremedi ve maç hakemin düdüğüyle sona erdi. Ancak karşılaşmanın son saniyeleri, saha içi ve dışındaki olaylarla gölgelendi.

Maç Sonrası Kavga Çıktı

Hakemin bitiş düdüğünün ardından saha karıştı. İki takım oyuncuları arasında çıkan tartışma, kısa sürede tekmeli ve yumruklu kavgaya dönüştü. Polis ekipleri olaylara müdahale ederken, saha dışında da gerginlik devam etti. Taraftarlar arasında çıkan kavgada sandalyeler havada uçuştu. Yaşanan bu görüntüler, maça damgasını vurdu.

Polis Olaylara Müdahale Etti

Polis ekipleri, hem saha içinde hem de saha dışındaki olayları kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti. Kavga, stadyum çevresinde bir süre daha devam etti. Afyonkarahisar Süper Amatör Lig’de bu gergin karşılaşma, hem saha içindeki mücadele hem de maç sonrasında yaşanan olaylarla uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

MAÇIN TAMAMINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.