HABER DETAYI

13 Ekim 2024 10:08

Afyonkarahisar Barosu’nda Seçim Heyecanı: “Bugün Hakikaten Bir Değişim Olacak”

Afyonkarahisar Barosu’nda Seçim Heyecanı: “Bugün Hakikaten Bir Değişim Olacak”

Baro seçimlerinde iddialı bir aday olan Avukat Sedat Toprak, baroyu daha iyi noktalara taşımak için yola çıktıklarını belirtti. “İlk defa 3 adaylı bir yarış oluyor. Şu ana kadar seçim süreci gayet güzel geçiyor. Diğer aday arkadaşlarla birlikte baromuzu iyi bir yerlere getirmek için çalışıyoruz. Sonuçta en başarılı arkadaşımız seçildiğinde, baromuzu önemli bir noktaya taşıyacaktır. İki dönemdir yönetim kurulunda görev alıyorum ve bu dönem baro başkanı olmak için yola çıktık,” dedi.

“Bugün Hakikaten Bir Değişim Olacak”

Avukat Sedat Toprak, Afyonkarahisar Barosu’ndaki bu seçimde kesinlikle bir değişim yaşanacağını vurguladı. “Bugün hakikaten bir değişim olacak. Meslektaşlarımız en iyi adaya teveccüh göstereceklerdir. Seçilen arkadaşımız da baromuzu en iyi noktalara götürmek için çalışacaktır. Biz de tecrübemizle bu göreve talip olduk,” şeklinde konuştu.

Seçim Süreci Afyon Postası’nda Takip Ediliyor

Seçimleri yerinde takip eden Afyon Postası’ndan Nail Azbay, sonuçlar ve tüm gelişmeleri anbean okuyuculara aktaracak. Bugün gerçekleştirilen oylamanın sonuçları ve seçilecek yeni baro başkanının açıklanması büyük bir merakla bekleniyor. Seçim süreciyle ilgili tüm detaylar Afyon Postası’nda yer almaya devam edecek.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.