HABER DETAYI

14 Ekim 2024 16:03

Afyon Belediyesi 1000 TL ısınma yardımı yapacak: Başvurular başlıyor

Afyon Belediyesi 1000 TL ısınma yardımı yapacak: Başvurular başlıyor

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal destek projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarına destek olmayı sürdürüyor. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın seçim vaatleri arasında yer alan Zafer Kart uygulaması, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte ısınma yardımıyla hayata geçiriliyor. Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda, ihtiyaç sahiplerine 4 ay boyunca her ay 1000 TL’lik ısınma yardımı sağlanacak.

Başkan Köksal: “Kimse Soğukta Kalmayacak”

Başkan Burcu Köksal, yaptığı açıklamada, “Zafer Kart uygulaması seçim vaatlerimizden biriydi ve bunu gerçekleştirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Afyonkarahisar’daki hiçbir aile bu kış soğukta kalmayacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başvurular 15-22 Ekim Tarihleri Arasında

Isınma yardımı başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, 15-22 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden veya sosyal yardım birimlerinden başvurularını yapabilecek. Yardımlar, her ay 1000 TL olarak Zafer Kartlara yüklenip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Başvuru Şartları

Yardımdan yararlanmak isteyen vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Afyonkarahisar Merkez’de ikamet etmesi ve ihtiyaç sahibi olması gerekiyor. Dul, yetim, engelli, hasta ve dar gelirli her aileden bir kişi bu yardıma başvurabilecek.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.