HABER DETAYI

16 Haziran 2024 15:49

Afyon’da Binlerce Kişi Kurban Kesimi İçin Buraya Akın Etti

Afyonkarahisar’ın Merkeze bağlı Çayırbağ Beldesi’nde bulunan Çavdar Et ve Hayvancılık Çiftliği, bugün binlerce kişiyi ağırladı. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşların tercihi olmaya devam eden Çavdar Et ve Hayvancılık Çiftliği 240 kişilik kesim ekibi ve profesyonel ekipmanları ile halka hizmet verdi. 

Hem Yetişkinler Hem De Çocuklar İçin Sosyal Alanlar Oluşturuldu

Bayram namazı sonrasında kesim işlemi başladı. Gün boyu binlerce kişi Çavdar Et ve Hayvancılık Çiftliği’ne akın etti. Burada kurbanlığını bekleyen vatandaşlara pilav, katmer, dondurma, döner ve meşrubat ikramlarında bulunuldu. Sadece yetişkinler de değil çocuklar için de animasyon alanları oluşturuldu.  

Bekir Çavdar: Yine Bir Rekor İle Kesim Organizasyonumuzu Tamamlayacağız

Firma Sahiplerinden Bekir Çavdar, “Allah herkesin yardımcısı oldu. Gerçekten dayanılamayacak bir sıcak var. Şu anda saat 15… 220’inci hayvanımızı kesiyoruz. Bu yıl iki defa celaskarımız koptu, yarım saatlik bir rötarla gidiyoruz. Tüm müşterilerimiz çok memnun. Rabbim tüm kesilen kurbanları kabul etsin. Bugün hem Kurban Bayramı hem de babalar günü. Tüm babaların babalar günün kutluyoruz. Bir hatamız varsa affola. Yine bir rekor ile kesim organizasyonumuzu tamamlayacağız. Herkese sağlıklı günler ve hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.