HABER DETAYI

17 Haziran 2024 20:26

AK Partili Özkaya: Afyon’a yapılan ve yapılacak olanları izliyoruz

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya partililerin ve vatandaşların bayramlarını kutlayarak “Herkese hayırlı bayramlar diliyorum. Kurban Bayramımız mübarek olsun. Bizler bayramlarda büyüklerimizle bir araya gelerek dualarını almak için çabalayan bir toplumuz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanımız şu duble yolları yapmasaydı yollar kan gölüydü

Özkaya yollara yapılan yatırımlardan bahsederek “Afyonkarahisar’ımız bir geçiş güzergâhı. Az önce Hasan vekilimizin dediği gibi Afyonkarahisar’dan 658 bin araç geçmiş, beş günde 5 milyon araç. O yüzden trafiği yoğun olan bir şehir. Bu bayramda bizler ziyaretlerimize rahatça gidip gelirken görüyoruz ki yollarımızın güzelliği ile rahat ve konforlu bir şekilde yolculuk yapıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız şu duble yolları yapmasaydı yollar yine kan gölüydü. Yine bu noktada AK Parti teşkilatları olarak yapılan hizmetin büyüklüğünü, vizyonunu ve ufkunu Kurban Bayramı’nda da hep birlikte görmüş oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Afyon’a et entegre tesisi en büyük arzumuz

Özkaya konuşmasına şöyle devam etti: “Bizler AK Dava’nın neferleri olarak bunca yıl yaptığımız eserlerin üzerine yeni eserler ekleyerek en güzel hizmetleri yapmaya hep birlikte devam edeceğiz.  Bu vesile ile bahsetmek istiyorum Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın en büyük fabrikalarından olan Oruçoğlu Yağ Fabrikası tam kapanmak üzereyken, görüşmelerimiz neticesinde Tarım Kredi Kooperatiflerine kazandırmış olduk. Afyonkarahisar’ımız için hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bazı eleştirenleri gördüm. Alan çiftçi kuruluşu, yurtdışına satılmamış, Türkiye’de kalmış. Eleştirenleri şaşkınlıkla karşılıyorum. İnşallah bu tesisten sonra, Tarım Kredi Kooperatifinden arzumuz Afyon’a yine tarım marketlerinde satılacak çok büyük bir et entegre tesisini kavuşturmalarını arz ediyoruz.

Afyon’a yapılanları izliyoruz

Afyonkarahisar 31 Mart itibari ile bir tercihte bulundu. Milletimizin tercihine saygılıyız. Biz de izliyoruz, yapılanları ve yapılacak olanları. Buna göre ilgili arkadaşlarımız gerekli cevapları veriyor. En önemli cevabı milletin takdir etmesini önemsiyoruz. Bayramdaki trafik keşmekeşini hepimiz görüyoruz. Daha iyisinin olması en önemli arzumuz. Bu şehir bizim, bu şehir hepimizin. AK Parti teşkilatları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde çalışmalarımıza hizmetlerimize en güzel şekilde devam edeceğiz. Tüm İslam Alemi’nin ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, hep birlikte nice güzel bayramlara erişmeyi temenni ediyorum.”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.