HABER DETAYI

7 Ekim 2024 16:21

AFJET Isıtma Sezonu İçin Tarih Verdi: İşte Isıtma Döneminin Başlayacağı Tarih ve Saat…

AFJET Isıtma Sezonu İçin Tarih Verdi: İşte Isıtma Döneminin Başlayacağı Tarih ve Saat…

Afyon Jeotermal A.Ş. (AFJET), kış mevsimi yaklaşırken ısıtma sezonuna dair önemli bir açıklama yaptı. AFJET yetkilileri, abonelerine yönelik yaptığı bilgilendirmede, ısıtma sezonunun 8 Ekim 2024 tarihinde saat 17.00 itibarıyla başlayacağını duyurdu.

Açıklamada, “Isıtma sezonu öncesinde tüm bakım, onarım ve yenileme çalışmaları tamamlanmıştır. Siz değerli abonelerimize sorunsuz bir kış yaşatmak ve hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkartmak için titizlikle çalıştık. Isıtma sezonu boyunca hizmetlerimiz kesintisiz devam edecektir,” ifadelerine yer verildi.

İlk Gün Isı Kaybı Olabilir

AFJET, abonelerine ilk günlerde bazı binalara ısının ulaşmasının zaman alabileceği uyarısında bulunarak, şu açıklamayı yaptı:

“08.10.2024 tarihinde saat 17.00 itibarıyla ısıtma sezonu başlayacaktır. Ancak binalara ısının ulaşması belirli bir süre alabileceğinden, ilk gün ısı kaybı yaşanabilecektir. Bu nedenle bina altı sirkülasyon pompalarını açmanız gerektiğini önemle hatırlatırız.”

Bakım ve Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

AFJET yetkilileri, bakım ve yenileme çalışmalarının başarıyla tamamlandığını belirterek, abonelerin sorunsuz bir ısınma hizmeti alacağını ifade etti. Abonelere yönelik yapılan bilgilendirmede, titizlikle çalışıldığı ve tüm hazırlıkların eksiksiz bir şekilde tamamlandığı vurgulandı.

AFJET aboneleri, kış mevsimi boyunca kesintisiz hizmet alacaklarını bilerek kışa hazırlanırken, yetkililerin yaptığı uyarılara dikkat etmeleri isteniyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.