HABER DETAYI

15 Haziran 2024 19:11

Afyon Çavdar Et’de Umre Çekilişi: Umreye Gidecek 2 Kişilik Aile Belli Oldu

Yarın Kurban Bayramı… Kurbanlık hayvan noktasında şehrin önde gelen firmalarından olan Çavdar Et, bu sene ilk defa kendilerinden kurbanlık hayvan alan kişiler arasında kura çekerek 2 kişilik bir aileye umre hediyesi yapma kararı aldı. Umre çekilişi bu akşam Çayırbağ Beldesi’nde firmaya ait tesislerde gerçekleşti. 

Çayırbağ Belediye Başkanı Ender Kiraz Çekilişi Yaptı

Kura çekimine Çayırbağ Belediye Başkanı Ender Kiraz’da katıldı. Başkan Kiraz, bu organizasyonu gerçekleştiren Çavdar Et Firması’ndan. Bekir- Halil ve Mustafa Çavdar kardeşleri tebrik ederek Umre’ye gidecek aileyi belirleyen çekilişi gerçekleştirdi. Çekiliş sonucunda Umre kazanan asil kişi Hüseyin Koç, yedek kişi ise Mehmet Berber oldu. 

“16 Bin 800 TL’ye Hisse Kaydı Yaptıran Kişiye Çıktı”

Firma Sahiplerinden Bekir Çavdar, çekiliş sonrasında Afyon Postası’na yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Umre çekilişini kazanan ailemize hayırlı olsun. Rabbim kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin. Kuramız 337 numaralı hayvana isabet etti. Bu hayvanımızda hissesi bulunan 7 kişi arasında tekrar kura çektik. 7 isim arasında Hüseyin Koç ailesine çıktı. 16 bin 800 TL’ye hisse kaydı yaptıran ailemize nasip oldu. Allah şimdiden kabul etsin. Yedek olarak da bir çekiliş daha yaptık. Bizden bütün olarak bir hayvanı satın alan Mehmet Berber ailesine isabet etti. Rabbim herkesin yardımcısı olsun. Tüm İslam aleminin kurban Bayramı mübarek olsun.”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.