HABER DETAYI

16 Ekim 2024 12:24

Afyon’da Dubai çikolatalı lokum dikkat çekiyor

Afyon’da Dubai çikolatalı lokum dikkat çekiyor

Pancar, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar-İzmir kara yolundaki imalathanesinde kendi hazırladığı Antep fıstığı kremasıyla hazırladığı kadayıflı çikolatalı lokumlara ilgi artınca üretimi artırdığını söyledi.

Lokum üzerine sürekli Ar-Ge çalışmaları yaptıklarını dile getiren Pancar, şöyle konuştu:

“İki yıldır dükkanımızda tatlı, şekerleme ve lokum imalatı yapıyoruz. Özellikle, lokum üzerine kaliteli gurme çeşitler hazırlıyoruz. Coğrafi işaretli Afyon lokumu başta olmak üzere, firmamıza özel lotus bisküvi kremalı, Belçika çikolatalı, Antep fıstıklı portakallı, narlı portakallı ve Antep fıstıklı beyaz çikolatalı lokumlar üretiyoruz. Son günlerde de bizim ürettiğimiz Antep fıstığı kremasıyla hazırladığımız kadayıflı çikolatalı lokumu da çok satıyoruz.”

“Dubai çikolatasıymış”

Pancar, dünyanın her yerinde meşhur olan ve Dubai çikolatası denilen Antep fıstığı kremalı kadayıflı çikolatasıyla hazırladığı lokumları yaklaşık bir yıldır ürettiklerini ifade etti.

Satışların artmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Pancar, “Dubai çikolatası dünyanın her yerinde meşhur olmuş. Meğer biz bunu yapıyormuşuz. Sosyal medyada sık sık ismi çıkınca biz de şaşırıp kaldık. Gurme lezzetimiz Antep fıstığı kremalı kadayıflı çikolatasıyla hazırladığımız lokumları tatmaları için herkesi bekliyoruz.”ifadesini kullandı.,

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.