HABER DETAYI

18 Ekim 2025 08:08

Afyon’da Pide ve Lahmacunun Yeni Adresi: Taş Fırından Çıkan Lezzet!

Afyon’da Pide ve Lahmacunun Yeni Adresi: Taş Fırından Çıkan Lezzet!

Haftanın 7 günü sabah 04.00’ten gece 22.00’ye kadar hizmet veren aile işletmesi Çorbacım, tamamen doğal ürünler ve katkısız malzemelerle hazırlanan yemekleriyle dikkat çekiyor. Özel taş fırında ustaların elinde şekillenen pideler ve çıtır lahmacunlar, kaliteli kaburga eti kullanımıyla damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

“En Büyük Farkımız Tamamen Doğal Olması”

C3788.00 02 30 00. Still002

İşletme sahipleri Mahmut ve Rezzan Sezgin çifti, “Bizim en büyük farkımız tamamen doğal olması. Hiçbir ürünümüzde katkı maddesi yok. Direkt kara fırından işletmemize geliyor ve vatandaşlara sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.