HABER DETAYI

19 Haziran 2024 09:17

Afyon’da TOKİ sakinlerinden aylık 500 TL avans talebi

Afyon Postası Whatsapp ihbar hattına ulaşan Fatma Gündoğar isimli bir vatandaş, Kanlıca TOKİ’de oturduğunu söyleyerek kendilerinden sitenin genel giderleri için 3 ay boyunca aylık 500 TL avans talep edildiğini ifade etti.

– “Kanser tedavisi görüyorum artık çalışma imkanım yok”

Kanser hastası olduğu için ameliyat olduğunu ve bu ücreti ödeyemeyeciğini söyleyen Gündoğar mesajında “Ben Fatma Gündoğar, Afyon Kanlıca TOKİ’den yazıyorum. Yönetim bunu göndermiş. CİMER’e bile yazdım ama sonuç alamadım. Lütfen yardımcı olun. Dar gelirli emeklilerin sitesinde oturuyorum, iki yetim çocuğum var, azıcık ölüm maaşı alıyorum. Çalıştım şimdiye dek, ayakta durdum ama kanser tedavisi görüyorum artık çalışma imkanım yok. Ameliyat oldum, kuruşum yok verecek. 1070 daire var. Giden yönetim kasada para bırakmamış sözde, kapıcıların girdi çıktısı yapılmış bu paralarla, onların tazminatları verilecekmiş. 

Ödemezsek icra yoluyla faiziyle alacaklarmış

‘Daire başı 1500 TL bu nedir?’ diye sorduk, hatta vermeyiz diye kattan imza bile topladım ama aidatlara eklemişler bile. Banka üzerinden talep ediyorlar ödemezsek icra yoluyla faiziyle alacaklarmış. Zaten aidatlarımız 520 TL, bir de üstüne 500’ü üç taksitle, 1500 TL avans adında para topluyorlar.” ifadelerini kullandı.

Yönetimin vatandaşa gönderdiği mesaj şu şekilde;

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.