HABER DETAYI

5 Ekim 2024 13:42

Afyon’da Yamulan Üst Geçit Hala Açılmadı: Öğrenciler ve İşçiler Mağdur!

Afyon’da Yamulan Üst Geçit Hala Açılmadı: Öğrenciler ve İşçiler Mağdur!

Afyonkarahisar-Eskişehir yolu üzerinde bulunan yurtlar bölgesindeki üst geçit, bir süre önce yaşanan kazada araçların orta refüjdeki ayaklarına çarpması sonucu hasar gördü. Üst geçit uzun zamandır kapalı ve bölgedeki öğrenciler ile çalışanlar bu durumdan olumsuz etkileniyor.

Üst Geçit Kapatıldı, Mağduriyet Artıyor

Kaza sonrası yamulan üst geçidin merdivenlerine, kullanılamaz durumda olduğunu belirten “Üst geçit kaza nedeni ile risk taşıdığı için kullanılmamaktadır” yazılı bir bez asıldı. Ancak bu geçidin kapalı olması, üniversitelerin açılmasıyla bölgede artan yaya trafiğini büyük ölçüde etkiliyor. Öğrenciler ve çalışanlar, yaya geçişi yapmak için ya tehlikeli demir bariyerlerin üzerinden atlamak zorunda kalıyor ya da kilometrelerce uzak mesafeleri yürüyerek geçmek durumunda kalıyor.

Halk Yetkililerden Çözüm Bekliyor

Yoğun yaya trafiğinin olduğu bu bölgede, halk üst geçidin acilen onarılmasını ve yeniden kullanıma açılmasını istiyor. Özellikle üniversite öğrencileri ve bölgedeki işçiler, günlük hayatlarını zorlaştıran bu duruma yetkililerin kısa sürede çözüm bulmasını talep ediyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.