HABER DETAYI

29 Eylül 2024 15:17

Afyonlu Vatandaş Abartılı Egzoz Sesi Çıkaran Araçlarına Tepki Gösterdi!

Afyonlu Vatandaş Abartılı Egzoz Sesi Çıkaran Araçlarına Tepki Gösterdi!

Afyon Postası WhatsApp İhbar Hattına ulaşan bir vatandaş, Şuhut ilçesinde düğün konvoyunda bulunan bir gelin arabasının abartılı egzoz kullanarak çevreye rahatsızlık verdiğini bildirdi. Vatandaş, “Neden yasak olmasına rağmen bu tarz egzozların hala kullanıldığı gündemde. Egzoz sesiyle ciddi rahatsızlık veren araç sürücüsüyle ilgili emniyet ve jandarma trafik önlemler almayacak mı?” şeklinde sitem etti.

Motosikletler de Şikayet Konusu Oldu

Aynı şikayet içerisinde, Şuhut’taki motosiklet kullanımına da dikkat çeken vatandaş, ilçede çok sayıda motosikletin kasksız ve plakasız dolaştığını belirtti. Vatandaş, motosikletlerde egzozların söküldüğünü ve bu durumun ciddi rahatsızlık yarattığını ifade etti. “Kask zorunlu hale gelsin, plakası olmayan ve egzozu sökülmüş motosikletler trafikten men edilsin. Bu konuda desteğe ihtiyacımız var” diyerek yetkililerden acil önlem alınmasını talep etti.

Vatandaşlar Önlem Bekliyor

Şuhut ilçesinde araç ve motosikletlerden kaynaklanan bu tür rahatsızlıkların önüne geçilmesi için emniyet ve jandarma ekiplerinin harekete geçmesi bekleniyor. İlçede yaşayan vatandaşlar, trafikteki denetimlerin artırılması ve bu tür olayların önlenmesi için yetkililere çağrıda bulunuyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.