HABER DETAYI

12 Ekim 2024 17:29

Afyonspor için tribüne geliyorlar!

Afyonspor için tribüne geliyorlar!

Muhtarlar, Afyonspor yönetimine ulaşarak biletleri temin ediyor ve kendileri dağıtıyor. Afyonspor Başkan Yardımcısı Murat Somuncu yaptığı açıklamada, “Tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu maç biraz prova niteliğinde olacak, ancak bir sonraki iç saha maçında muhtarlarımız stadı tamamen dolduracak. Maç için muhtarlarımızın bize ulaşması yeterli, bilet ve ulaşım koordinasyonunu sağlarız” dedi.

Tribün Desteği Çok Önemli

Afyonspor altyapısından yetişen genç sporcuların zorlu süreçlerinde tribün desteğine büyük ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Somuncu, tüm spor severleri ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerini bu genç sporculara sahip çıkmaya davet etti. “Sporu ve memleketini seven herkesi, bu çocuklara destek olmaya çağırıyoruz” diye ekledi.

Amatör Spor Camiasından Maça Davet

Afyonspor’un Afyonkarahisar’ın tek profesyonel futbol kulübü olması, amatör spor camiasını da harekete geçirdi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından yapılan açıklamada, Afyonkarahisarlı gençlerden oluşan bu takıma destek vermenin bir görev olduğu ifade edildi.

ASKF Yönetim Kurulu’nun çağrısında, “Amatör spor camiası olarak kulübümüze seyirci desteği sağlamak amacıyla tüm kulüp yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı maça davet ediyoruz” denildi.

ASKF, tüm amatör sporcular için maç biletlerinin federasyon tarafından temin edildiğini ve biletlerin Zafer Stadyumu VIP A bölümü girişinde elden teslim edilerek, maçın VIP A bölümünde izlenebileceğini duyurdu.

Afyonspor, şehrin spor camiasından aldığı bu güçlü destekle pazar günü sahaya çıkacak ve genç oyunculara moral kazandırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.