HABER DETAYI

13 Haziran 2024 08:15

Afyon’un Dev Fabrikası İcradan Satıldı: 854 Milyon Bedel Biçilmişti… Türkiye’nin İlk 500 Firmasından Biriydi!

İcradan satışa çıkarılan fabrika için 854 milyon liralık bedel belirlendi. Uzun yıllar Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan Oruçoğlu Yağ Fabrikası, yeni sahibi Tarım Kredi Kooperatifleri ile faaliyetlerine devam edecek.

Tesisin Geleceği İçin Umut Verici Gelişme

Oruçoğlu Yağ Fabrikası’nın yeni sahibi ile birlikte bölge ekonomisine ve tarım sektörüne katkı sağlamaya devam etmesi bekleniyor. Tarım Kredi Kooperatifleri’nin bu satın alımı, fabrikanın modernizasyonu ve üretim kapasitesinin artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

AK Partili Yurdunuseven: “Üreten Ve Geliştiren Çiftçilerimizin Her Zaman Yanında”

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, satış ile ilgili sosyal medya hesabından değerlendirmede bulunarak, “Afyonkarahisarımızda uzun yıllardır hizmet veren ve ülkemizin önemli fabrikalarından Oruçoğlu yağ fabrikasını Tarım Kredi Kooperatifleri satın almıştır. Üreten ve geliştiren çiftçilerimizin her zaman yanında olan Tarım Kredi Kooperatifleri’nin ilimizin en önde gelen yağ fabrikasını satın alması ile hem çiftçilerimiz, hem çalışanlarımız hemde vatandaşlarımız kazanacaktır. Ülkemize ve ilimize hayırlı olsun.” Dedi. 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.