HABER DETAYI

23 Haziran 2024 09:11

Başkan Burcu Köksal’dan Portekiz Maçı Değerlendirmesi: “Nazar Boncuğu” Olsun

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, eşi Yasin Köksal ile birlikte Zafer Meydanı’nda kurulan dev ekrandan Portekiz maçını izledi. Türkiye’nin 3-0 mağlup olduğu maçın ardından Köksal, “Bu sonuç da Bizim Çocuklar’ın nazar boncuğu olsun. Portekiz’e mağlup olmasına rağmen gruptan çıkma şansını koruyan A Milli Futbol Takımımıza Çekya maçında başarılar diliyorum” dedi.

Birlikte İzleme Geleneği Devam Ediyor

Başkan Köksal, gruptan çıkma mücadelesi verecekleri Çekya maçını yine Zafer Meydanı’nda kurulan dev ekrandan izleyeceklerini belirtti. “2024 Avrupa Futbol Şampiyonası heyecanını birlikte yaşamaya devam ediyoruz. Zafer Meydanı’na kurduğumuz dev ekranda A Milli Takımımızı yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Zafer Meydanı’nda Büyük İlgi

Zafer Meydanı’nda toplanan yüzlerce vatandaş, Türkiye-Portekiz maçını büyük bir ilgiyle takip etti. Başkan Köksal, bu tür etkinliklerin vatandaşları bir araya getirerek şehirdeki birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi. Başkan Köksal, A Milli Futbol Takımı’na destek vermek için meydanı dolduran tüm vatandaşlara teşekkür etti ve Çekya maçında da aynı coşkunun devam etmesini diledi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.