HABER DETAYI

26 Eylül 2024 15:06

Belediye Başkanı Burcu Köksal: Afyon’un her mahallesine aynı titizlikte hizmet götürüyoruz

Belediye Başkanı Burcu Köksal: Afyon’un her mahallesine aynı titizlikte hizmet götürüyoruz

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, her hafta düzenlenen “Mahalle Buluşmaları” çerçevesinde bu hafta Osmangazi Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Köksal, vatandaşların taleplerini, isteklerini ve şikayetlerini dinleyerek ilgili birimlerle çözüm yollarını değerlendirdi.

“Sizlerin Talepleri Doğrultusunda Hizmetlerimizi Şekillendiriyoruz”

Osmangazi Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Köksal, mahalledeki sorunları yerinde tespit ettiklerini belirtti. Başkan Köksal, “Afyonkarahisar’ın her mahallesine aynı titizlikle hizmet götürüyoruz. Sizlerin talepleri ve önerileri doğrultusunda hizmetlerimizi şekillendiriyoruz. Notlarımızı aldık, çözüm için en kısa sürede harekete geçeceğiz” dedi.

“Her Zaman Emeklinin Yanındayız”

Başkan Köksal, emeklilerin taleplerine de değinerek, her zaman onların yanında olduklarını vurguladı. “Yerel yönetimler olarak emekliler için elimizden geleni yapacağız. İnşallah genel iktidar değişiminde de hakkınızı alacaksınız” ifadelerini kullandı.

Muhtardan Teşekkür

Osmangazi Mahallesi Muhtarı Arif Zenger, Başkan Köksal’a mahalleye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Zenger, “Başkanımızın mahallemizi ziyaret ederek sorunlarımızı yerinde dinlemesi bizler için çok değerli. Belediye ekipleriyle hızlı çözümler üretilmesi bizleri mutlu ediyor” dedi

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.