HABER DETAYI

16 Ekim 2024 10:02

CHP’li Erhan: Afyon’da 31 Mart’ta başlayan değişimin devamı

CHP’li Erhan: Afyon’da 31 Mart’ta başlayan değişimin devamı

CHP İl Başkanlığı önünde İl Başkanı Faruk Duha Erhan bir basın açıklaması yaptı. Açıklama şöyle: 

Afyonkarahisar’da 31 Mart’ta başlayan değişimin devamı

Şehrimizde son günlerde bazı güzel şeyler de olmuyor değil. Belediye başkanımız Burcu Köksal işçi maaşlarının yükseltilmesi, halk lokantası, yakacak yardımı gibi halkımızın dertlerine derman olan vaatlerini bir bir yerine getiriyor ve Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizin gönlündeki yerini her geçen gün daha da kalıcı hale getiriyor. En son gelen güzel haber ise Kadın Valimiz, Kadın Belediye Başkanımızdan sonra artık Baro Başkanımızın da bir kadın olması. Bu Afyonkarahisar Barosunda bir devrimdir. Bu Afyonkarahisar’da 31 Mart’ta başlayan değişimin devamıdır. Ne mutlu bize ki yıllardır süren sessizlik sona erecektir. Rahmetli babamın yol arkadaşı, kendisi de 6 ay önce aramızdan ayrılan, partimize çok uzun yıllar emek veren Ali Rıza Yılmaz’ın kızı İpek Yılmaz Göktürk’ü Afyonkarahisar’ın ilk kadın baro başkanı olmasını kutluyor ve artık Afyonkarahisar’da gerektiğinde ses çıkarabilmeyi bilen bir Baro olmasını temenni ediyorum.

Halkından gücünü alan Türkiye’nin birinci partisi CHP artık çok daha güçlü

Halkımız artık yanında kimin olduğunu, kimin 3-5 kişi için, kimin halkımız için siyaset yaptığını gayet iyi görüyor. En yakın örnek olarak; oldu bittiye getirip halkın cebinden 750 lira almaya çalışacaklardı. Cumhuriyet Halk Partisinin yoğun bir şekilde üzerinde durarak ‘sen halkımızın cebinden durduk yere 750 lira alamazsın’ algısını yaratmasıyla vazgeçtiler bu uygulamadan. Halkından gücünü alan Türkiye’nin birinci partisi Cumhuriyet Halk Partisi artık çok daha güçlü. Afyonkarahisar Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak da bu gücü hissediyoruz. Gençlerimizle, kadınlarımızla ve bu ülkenin mağdur edilmiş tüm insanlarıyla kol kola iktidara yürüyoruz. Ve diyoruz ki: Hiç üzülmeyin, hiç ama hiç merak etmeyin. Her derdin var bir çaresi, onun da adı Cumhuriyet Halk Partisi.

Yerel seçimde olduğu gibi biz ilk genel seçimi de kazanacağız

Yerel seçimler öncesi parti binamızın içinde farklı yerlere ‘biz bu seçimi kazanacağız’ afişi asmıştık. Yerel seçimi kazandık, hiç o afişleri çıkarmayı düşünmedik. Çünkü çok inanıyoruz. Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da çok güçlüyüz. Birliğimizi beraberliğimizi bozmayacağız. Hep birlikte, yerel seçimde olduğu gibi biz ilk genel seçimi de kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.