HABER DETAYI

17 Haziran 2024 18:41

CHP’li Erhan: İnsanlar ekonomik sıkıntı çekerken, bayramları hakkıyla kutlayamıyoruz

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığında bayramlaşma programı düzenlendi. Programa CHP İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Merkez İlçe Başkanı Av. Kübra Dişiçürük Çetinöz, Belediye Başkanı Burcu Köksal, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililer katıldı.

– ⁠İnsanlar ekonomik sıkıntı çekerken, bayramları hakkıyla kutlayamıyoruz

Programda konuşan İl Başkanı Faruk Duha Erhan “Bayramlar, birlik ve beraberlik demektir, sevdiklerimizle kucaklaşmak onlarla bayramlaşmak demektir. Umarım gelecekte de savaşların olmadığı, çocukların yatağa mutlu girdiği, gençlerin hala bu ülkede umutların olduğu bir Türkiye’de uyanırız. Ne yazık ki, siyasetin gündemi artık halktan uzaklaşmış durumda. Öncelikle siyaset, odak noktasını halka alması gerekiyor. Emeklinin işçinin yanında olması gerekiyor ki, burada mutlu bayramlara uyanalım. Bu kadar ekonomik sıkıntı varken, insanlar geçim sıkıntısı çekerken bayramları hakkıyla kutlayamıyoruz. İnşallah hakkıyla kutlayabildiğimiz bayramlarda görüşmek dileğiyle.” ifadelerini kullandı.

– Sosyal belediyecilik anlayışıyla yardımcı olmaya çalışacağız

Programda konuşan Belediye Başkanı Burcu Köksal ise “Kurban Bayramı’nı kutluyoruz ancak ülkemizde maalesef kurban kesemeyecek olan emeklilerimiz, dar gelirli vatandaşlarımız var. Herkesin ekonomik olarak refaha ulaşabildiği bir ülke olmayı diliyoruz. Bu bayramları gerçek anlamıyla yaşamamızı sağlayan Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gelecekte Kurban Bayramı’nı tüm ülkede refah içinde kutlayabileceğimiz günleri umuyoruz. Belediye olarak, kurban kesemeyecek durumda olan yoksul vatandaşlarımıza sosyal belediyecilik anlayışıyla elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Bu bayramı dayanışma ve birlik içinde geçireceğiz.  Yarın saat 19.00’da Milli maçımız var. İnşallah oradan da zaferle çıkacağız. Bütün hemşerilerimizle birlikte Zafer Meydanında Milli Takımımızın başarısını kutlarız diyorum, herkese iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.