HABER DETAYI

27 Eylül 2024 08:09

CHP’li Meclis Üyesinin abisinden Gazeteci Nail Azbay’a ahlaksız tehdit: Kalemini kırar…

CHP’li Meclis Üyesinin abisinden Gazeteci Nail Azbay’a ahlaksız tehdit: Kalemini kırar…

Gazeteci Nail Azbay, Afyon Postası’nda kaleme aldığı köşe yazısında gece vakti alkollü bir şekilde CHP’li bir meclis üyesinin kendisini aradığını kaleme alarak bu kişiye, “Ben senin iki kadeh içtikten sonra arayacağın, gevezelik yapacağın kişi değilim” demişti. 

Ahlaksızca Tehdit Etti

Bu yazıdan sonra CHP’li Belediye Meclis Üyesi Gökhan Günal’ın abisi Namık Günal’ın sosyal medya hesabı üzerinden skandal bir paylaşım yapıldı. Günal açık açık Gazeteci Nail Azbay’ı, “kalemine güvenme kırarlar, bir tarafına sokarlar” sözleriyle ahlaksızca tehdit etti. 

Gazeteci Nail Azbay, bu paylaşım üzerine X Hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, şunları söyledi: 

“Aklınca Bana Ayar Vermek İstemiş”

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Gökhan Günal’ın gece vakti sarhoş halde beni arayıp gevezelik ettiğini Afyon Postası’ndaki köşe yazımda anlatmıştım. İsmini yazmasam da kendisi, ‘ben aradım’ dercesine hareket ettiği için artık isimlerini gizli tutmamın bir anlamı yok. Bu yazıdan sonra, Gökhan Günal’ın abisi olduğunu öğrendiğim Namık Günal isimli kişi sosyal medyada bir paylaşım yapmış. Aklınca bana ayar vermek istemiş. “O kaleme çok güvenme erkek” demiş. “Kalemini kırarlar, bir tarafına sokarlar” diye de eklemiş.

“Umarım Bu Sözleri İki Kadeh İçtikten Sonra Yazmıştır”

Umarım bu sözleri kardeşi gibi iki kadeh içtikten sonra yazmıştır. Çünkü bunu içmeden yazan bir kişinin kafası değil, ruhu ayyaştır! Ruhu uyuşmuş kişiden ya da kişilerden bu memlekete ne fayda gelir? Bu gibi insanlar, 31 Mart’ta sandığa giden her iki kişiden birinin oyunu alan, insanların ümit bağladığı Burcu Köksal ve CHP’nin altına dinamit koyuyor. İlgililer bunun farkında mı? CHP, bu tipleri bulmak için çok mu uğraştı, merak ediyorum. 

“Sen Değil, Alayınız Gelsin, İnandığım Hakikati Yazmazsam Namert Olayım”

6 ayda “ne oldum delisi” gibi hareket eden Namık Efendi ve onun gibiler için yanıtım şudur: Bu kalem benim namusumdur! Sana ve senin gibilerine tehdit ederek değil, mertçe söylüyorum: Sen değil, alayınız gelsin, yine de doğru bildiğimi ve inandığım hakikati yazmazsam namert olayım!

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Gökhan Günal’ın gece vakti sarhoş halde beni arayıp gevezelik ettiğini Afyon Postası’ndaki köşe yazımda anlatmıştım. İsmini yazmasam da kendisi, ‘ben aradım’ dercesine hareket ettiği için artık isimlerini gizli tutmamın bir anlamı yok.
— Nail Azbay (@nailazbay) September 27, 2024

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.