HABER DETAYI

4 Ekim 2024 08:18

Fahrettin Altun Grip Oldu: Afyon’a Gelemiyor!

Fahrettin Altun Grip Oldu: Afyon’a Gelemiyor!

Afyon Kocatepe Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türk Tarih Kurumu ve İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Araştırma Merkezi’nin iş birliğiyle düzenlenen sempozyum, Atatürk Kongre Merkezi’nde yapılacak. “Ölümünün 100. Yılında Ziya Gökalp ve Sosyoloji Sempozyumu” adı altında düzenlenen etkinlik, Gökalp’in sosyolojiye katkılarını ele alacak.

Fahrettin Altun Katılamayacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’un gribal rahatsızlık geçirmesi nedeniyle sempozyuma katılamayacağı açıklandı. Fahrettin Altun’un yerine sempozyumda bir başka temsilcinin yer alacağı düşünülüyor.

Etkinlikte Öne Çıkacak Konular

Sempozyumda, Ziya Gökalp’in Türk sosyolojisi ve düşünce dünyasına katkıları, eserleri ve fikirlerinin bugünkü sosyolojik çalışmalar üzerindeki etkileri konuşulacak. Katılımcılar arasında akademisyenler, tarihçiler ve sosyologlar yer alacak. Bu etkinlik, Ziya Gökalp’in ölümünün 100. yılı anısına düzenlenmiş özel bir program olarak öne çıkıyor.

Bilgilendirme Yapıldı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Prof. Dr. Fahrettin Altun’un katılamayacağı bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı. Sempozyum programı ise planlandığı gibi devam edecek.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.