HABER DETAYI

28 Eylül 2024 10:04

Gazeteci Nail Azbay’a bir tehdit daha: Tehdidin dozu arttı! ‘Harcayamayacağımız adam yoktur!’

Gazeteci Nail Azbay’a bir tehdit daha: Tehdidin dozu arttı! ‘Harcayamayacağımız adam yoktur!’

Afyonkarahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Gökhan Günal’ın abisi Namık Günal, sosyal medya hesabı üzerinden Gazeteci Nail Azbay’a yönelik “kalemini kırar bir tarafına sokarız” göndermesi ile ahlaksızca tehditler savurmuştu. Nail Azbay’da bu tehdite karşılık “Sen değil, alayınız gelsin, yine de doğru bildiğimi ve inandığım hakikati yazmazsam namert olayım” demişti. Bu haberlerden sonra Gökhan Günal ve abisi Namık Günal’a yakın çevrelerde yapılan haberlerin altına tehdit mesajları yazmaya başladı. 

“Harcayamayacağımız adam yoktur”

Konuyla ilgili Afyon Postası’nın Facebook hesabında paylaşılan haberin yorum bölümüne ‘Aydın Kocaağa’ isimli bir kişi Gökhan Günal ve abisi Namık Günal’ın yan yana çekilmiş fotoğrafını koyarak şu ifadeleri yazdı: “Rüzgar kayadan ancak toz alır .ömrümüzü harcadığımız sokaklarda harcayamayacağımız adam yoktur!”

“Mezar taşı gibi susanlardan olursam, namert olayım”

Bu tehdide de X Hesabı üzerinden yanıt veren Gazeteci Nail Azbay, şunları söyledi: “CHP’li Belediye Meclis üyesi Gökhan Günal’ı eleştirdiğim için abisi Namık Günal, dün “kalemini kırarım” diye beni tehdit etmişti. Bugün ise yapılan bu ahlaksız tehdit haberinin altına, Gökhan Günal ve Namık Günal’ın fotoğrafını koyan “Aydın Kocaağa” isimli bir kişi şöyle demiş: “Rüzgar kayadan ancak toz alır. Ömrümüzü harcadığımız sokaklarda harcayamayacağımız adam yoktur!” Kendilerinden sonra yakınları da tehdit etmeye başladı. Yine söylüyorum: Topunuz üzerime de gelse, doğru bildiğimi söylemekten ve yazmaktan geri durmayacağım. Hakikate karşı mezar taşı gibi susanlardan olursam, namert olayım!”

CHP’li Belediye Meclis üyesi Gökhan Günal’ı eleştirdiğim için abisi Namık Günal, dün “kalemini kırarım” diye beni tehdit etmişti. Bugün ise yapılan bu ahlaksız tehdit haberinin altına, Gökhan Günal ve Namık Günal’ın fotoğrafını koyan “Aydın Kocaağa” isimli bir kişi şöyle demiş: pic.twitter.com/iAhmujJliR
— Nail Azbay (@nailazbay) September 28, 2024

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.