HABER DETAYI

3 Ekim 2024 09:12

Mansur Yavaş Afyon’a ne getiriyor?

Mansur Yavaş Afyon’a ne getiriyor?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar’da tarımı desteklemek adına önemli bir projeye imza atıyor. CHP’li Burcu Köksal ile yapılan görüşme sonrasında, Mansur Yavaş’ın Afyon’a çörek otu, arpa ve buğday tohumu sağlayacağı açıklandı.

Tohumlar Afyonlu Üreticilere Dağıtılacak

Yapılan görüşmenin ardından Burcu Köksal, sosyal medya hesabında “birlikte yapacağımız projeleri görüştük” notuyla bir paylaşım yaptı. Proje kapsamında Mansur Yavaş, Afyon-Konya yolu üzerindeki 185 bin metrekarelik belediyeye ait tarlaya bu tohumları ekecek. Burada yetiştirilen tohumlar daha sonra Afyonlu üreticilere dağıtılarak tarıma katkı sağlanacak.

Seçim Vaadi Dışında Bir Proje

Bu konuyla ilgili Nail Azbay bugünkü köşe yazısında Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız ile görüşmesinden edindiği notları paylaşarak şunları yazdı: “Burcu Köksal, önceki gün Mansur Yavaş ile Ankara’da bir araya geldi. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabında “birlikte yapacağımız projeleri görüştük” notunu düştü. Mansur Yavaş’ın Afyonkarahisar’a çörek otu, arpa ve buğday tohumu getireceğini öğrendim. Yakın zamanda Mansur Yavaş’ın Afyon’a gelerek, Burcu Köksal ile birlikte Afyon-Konya yolundaki 185 bin metrekarelik belediyeye ait tarlaya bu tohumları ekeceği belirtiliyor. Burada yetiştirilen ürünlerden elde edilen tohumlar, Afyonlu üreticilere dağıtılacak. Bu proje, Burcu Hanım’ın seçim döneminde vaat etmediği bir proje olduğu için bana ilginç geldi. Şimdiden hayırlı olsun.”

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.