HABER DETAYI

8 Ekim 2024 11:16

Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyon’da Sona Erdi: İşte Şampiyonlar!

Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası Afyon’da Sona Erdi: İşte Şampiyonlar!

Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası Tamamlandı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programı kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Küçükler Türkiye Şampiyonası, Afyonkarahisar’da sona erdi. Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonlarında gerçekleşen şampiyona, masa tenisi sporuna olan yoğun ilgiyi bir kez daha ortaya koydu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen küçük sporcular, şampiyonluk için büyük bir gayretle mücadele ettiler.

Ödül Töreni Büyük Coşkuyla Gerçekleşti

Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreni, coşkulu anlara sahne oldu. Törene Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) Müdürü Hakan Kıvrık katıldı. Ödüller, başarılı sporculara takdim edilirken, yetkililer gençlerin masa tenisine olan ilgisinin artmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kızlar Kategorisinde Şampiyon Ela Su Yönter

Kızlar kategorisinde, zorlu karşılaşmaların ardından şampiyonluk kürsüsüne çıkan isim Ela Su Yönter oldu. Yönter, üstün performansıyla tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Şampiyonu unvanını kazandı. İkincilik kürsüsüne Emine Aydınay çıkarken, Belinay Davuş ve Duru Beril Tok üçüncülüğü paylaştı. Tüm sporcular, büyük bir azimle mücadele ederek bu başarıya ulaştı.

Erkekler Kategorisinde Şampiyon Ali Enes Seren

Erkekler kategorisinde ise Ali Enes Seren, tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Seren, turnuva boyunca sergilediği performansla dikkat çekti ve birincilik unvanına kavuştu. İkincilik ödülü Ahmet Çelik’e giderken, Aras Aydın ve Ahmet Yiğit Gürpınar üçüncülüğü paylaştı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.