HABER DETAYI

14 Haziran 2024 15:06

Milletvekillerine ulaşamıyoruz diye Burcu Köksal’a dert yandı: “Ben ulaşırım”

Halk Günü Toplantılarının bu haftaki durağı Esentepe Mahallesi oldu. Çok sayıda mahalle sakininin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşların sorunlarını dinleyerek ilgili müdürlüklere talimat verdi. 

– “Hak ettiğiniz hizmeti almak için var gücümüzle çalışıyoruz”

Vatandaşlarla bir araya gelen Burcu Köksal, mahalle sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek yaklaşan Kurban Bayramlarını tebrik etti. Köksal “Sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmek, Afyonkarahisar’a hak ettiği hizmeti getirmek için gece gündüz var gücümüzle mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda da sık sık mahallelerde sizlerle buluşuyoruz. Sıkıntıları, sorunları ve eksikleri yerinde dinleyip bu mahallenin hak ettiği hizmeti alması için üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız.” dedi.

– Devlet Hastanesine direkt ulaşım

Burcu Köksal’a taleplerini söyleyen vatandaşlar, Esentepe Mahallesi’nden Devlet Hastanesine direkt olarak ulaşım istediler. Konuyla ilgili birimin konuyu araştırıp, değerlendireceğini söyleyen Burcu Köksal, konunun takipçisi olacağını söyledi.

– “Sizin gibi iyi mevkilere gelmek için eğitim desteği istiyoruz”

Esentepe Mahallesi’ndeki çocuklar ise okulların kapanmasının ardından halı saha, Bilgi Evi, kütüphane ve hayvanların beslenmesini istediler. Burcu Köksal’a taleplerini ileten bir öğrenci 7’nci sınıf olduğunu ifade ederek, “Seneye LGS var başkanım. En yüksek ortalama ile takdir belgesi aldım. Biz de sizin gibi iyi mevkilere gelmek için eğitim desteği istiyoruz” dedi. Köksal ise eğitim desteği vereceklerini söyleyerek öğrenci ile fotoğraf çekindi. 

-Siz ulaşamazsanız ben ulaşırım milletvekillerine 

Sinanpaşa’nın Balmahmut Köyünden geldiğini söyleyen bir vatandaş ise yapılan hızlı tren projesi ile ilgili Burcu Köksal’ın köylerine gelmesini talep etti. Vatandaş “Balmahmut Köyüne gelmenizi istiyorum. Oradaki hızlı tren projesini görmenizi istiyorum. O kadar mağduruz ki evimiz yıkıldı, ne bir yol var ne bir köprü yapılıyor. Biz çok mağduruz, oradan hayvanlar da geçiyor.” dedi. Burcu Köksal ise “Ben daha önce meranıza geldim. Köyünüzden toprak alınacaktı, orada köylü ile beraber toprak alınırsa burada ot bitmez ve hayvanlar otlayamaz diye köylüler ile bir basın açıklaması yaptık. Sonra geri adım atıldı, merayı öyle kurtarmıştık.” dedi. Vatandaş milletvekillerine ulaşamadıklarını belirtince Köksal “Ben ulaşayım milletvekillerine” dedi.

– “Can Azerbaycan’a selamlar”

Azerbaycanlı bir vatandaş ise “İki Devlet Bir Millet” diyerek Burcu Köksal’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Afyonkarahisar’ı büyükşehirler sırasında görmek istediğini söyleyen vatandaşa Köksal, “Can Azerbaycan’a selamlar” diyerek teşekkür etti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.