HABER DETAYI

14 Haziran 2024 10:11

Mısırlıoğlu: Afyon’da kilise açmışlar; erkekleri sünnetsiz, kadınları bakımsızlıktan başörtüsü takıyor

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısında konuştu. Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar’da kilise açıldığını öne sürerek şunları söyledi: 

Afyon’da Kilise Açılmış

Suriyeliler başta olmak üzere tüm yabancıların ülkemizin her ortamında cirit atıyorlar. Afyon’da hemen dibimizde bir kilise açılmış. Duyduk inanmadık. Baktık ki böyle bir kilise açılmış. Burası Afyonkarahisar. Adresi var ama gizledim. İsteyenlere adresini verebiliriz. Burası kilise olarak kullanılıyor. Tuzun koktuğu bir noktadayız. 

Erkekler Sünnetsiz

Çok dindar ve muhafazakar bir iktidar tarafından yöneliyoruz ya her yabancıyı Müslüman kabul ediyoruz. Onların hepsini din kardeşi olarak algılıyoruz. Bunların çoğuna baktığımız zaman erkeklerinin sünnetsiz, kadınların ise başörtülerini dinen değil bakımsızlıktan örttüğünü görüyoruz. Bu her gördüğünüz yabancıyı din kardeşi olarak algılamaktan vazgeçmemiz gerekir. Tabi ki dinlerini yaşamak için bir yer oluşturmuşlardır. Burası bizi ilgilendirmez. 

“Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satmaya Benziyor”

Bizi ilgilendiren yanı şu. Ama burası Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya benziyor. Burası şehitler diyarı Afyonkarahisar. Burada köprülerin altından su yerine kan akan bir yer. Burası öyle anlamlı bir vilayet ki Türkiye Cumhuriyeti’nin Anadolu’nun kilidi olan bir yerdir. Burada hiç kimseye salyangoz sattırmayız. Satmaya kalkanın tezgahını başına yıkar, onları barındırmayız. Böyle bir izin verilmiş ise bu araştırılsın, bunlar yasal mı değilsin bakılsın derhal ivedilikle yapılsın.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.