HABER DETAYI

29 Eylül 2024 15:17

Vali Yiğitbaşı, Afyon mutfağını tanıtan bu işletmeye özel teşekkür etti

Vali Yiğitbaşı, Afyon mutfağını tanıtan bu işletmeye özel teşekkür etti

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, eşi Burhan Selim Yiğitbaşı ile birlikte Keyani Restoran’ı ziyaret ederek, Afyon mutfağının zengin lezzetlerini misafirlerine sunan işletmeye teşekkürlerini iletti. Ziyaret sırasında Akrones Otel ve Keyani Gurme işletmelerinin sahibi Yücel Albay, Vali Yiğitbaşı’na çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Afyon’un Lezzetleri Tanıtıldı

Afyonkarahisar mutfağının birbirinden güzel lezzetlerini tanıtarak şehrin gastronomi turizmine katkı sağlayan Keyani Restoran, Vali Yiğitbaşı’nın ziyaretiyle onurlandırıldı. Ziyaret sırasında, Vali Yiğitbaşı ve eşi Burhan Selim Yiğitbaşı, şehrin geleneksel lezzetlerinin tanıtımı ve yaşatılması için verilen emeklere teşekkür ederek işletme yetkilileriyle bir araya geldi.

Gastronomi Değerlerine Katkı

Vali Yiğitbaşı, Keyani Restoran’ın şehrin gastronomi kimliğini ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmaya yönelik çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Akrones Otel ve Keyani Gurme işletmesinin sahibi Yücel Albay, restoranın ve otelin çalışmaları hakkında bilgi paylaşırken, işletme müdürü Muzaffer Aktar ve Akrones Otel Genel Müdürü Ünal Özgen de ziyarette hazır bulundu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.