HABER DETAYI

22 Eylül 2024 14:04

Vatandaş Soruyor: Afyon’da Kasisler Neden Kalkıyor?

Vatandaş Soruyor: Afyon’da Kasisler Neden Kalkıyor?

Afyon Postası’nın WhatsApp ihbar hattına yazan bir mahalle sakini, Eşrefpaşa Mahallesi’ndeki ara sokaklarda bulunan tüm kasislerin kaldırıldığını belirterek bu duruma tepki gösterdi. Vatandaş, muhtar ile görüşme sağladıklarını ve kasislerin emniyet ve belediyenin ortak kararı ile söküldüğünü öğrendiklerini ifade etti. Mahallelinin özellikle ara sokaklardaki kasislerin kaldırılmasına anlam veremediği belirtildi.

“Çocuklar Sokakta Oynuyor, Olası Kazalara Davetiye Çıkıyor”

Mahalle sakinleri, çocukların sokaklarda oynadığını ve bisiklet sürdüğünü belirterek, bu durumda kasislerin kaldırılmasının tehlikeli olduğunu vurguladı. Vatandaşlar, “Trafik kurallarına uyan kişi sayısı maalesef çok az. Allah korusun, bir kaza olsa bunun hesabını kim verecek?” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Ana Cadde Anlaşılır, Peki Ya Ara Sokaklar?

Ana caddelerde kasislerin kaldırılması bir nebze kabul edilebilir bulunurken, özellikle çocukların aktif olarak sokaklarda bulunduğu ara sokaklardaki kasislerin kaldırılmasının mahalledeki güvenliği tehlikeye attığı belirtiliyor. Mahalleli, yetkililerden bu kararın tekrar gözden geçirilmesini talep ediyor.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.