HABER DETAYI

16 Ekim 2024 10:02

Vergi Yüzsüzleri açıklandı: İşte Afyon’un Yüzsüzleri…

Vergi Yüzsüzleri açıklandı: İşte Afyon’un Yüzsüzleri…

Uyarılara rağmen vergi ödemekten kaçındıkları için kamuoyunda “vergi yüzsüzü” olarak adlandırılan mükelleflerin isimleri Afyonkarahisar’da açıklandı. Defterdarlık’ta bulunan Kocatepe ve Tınaztepe Vergi Dairelerinin önlerindeki panolara asılan vergi yüzsüleri bu açıklama ile belli oldu. 

Tınaztepe Vergi Dairesi’ndeki ‘Vergi Yüzsüzleri’…

Tınaztepe Vergi Dairesi önünde asılı olan listenin en başında 275 Milyon  442 bin TL borcu bulunan Berat Pet Geri Dönüşüm A.Ş. adlı firma var. Tınaztepe Vergi Dairesi’ne 5 milyon üzerinde borcu bulunan ‘vergi yüzsüzleri’ şöyle: 

Kocatepe Vergi Dairesi’ndeki ‘Vergi Yüzsüzleri’…

Kocatepe Vergi Dairesi önünde asılın olan listenin en başında ise 257 Milyon 436 Bin TL Borcu bulunan Kocatepe Petrol Ürünleri LTD. ŞTİ. Firması yer alıyor. Kocatepe Vergi Dairesi’ne 5 milyon üzerinde borcu bulunan ‘vergi yüzsüzleri’ şöyle: 

1 Kasım’dan İtibaren İnternette Açıklanacak

Bu listeler sadece şehir merkezindeki iki vergi dairesine 5 Milyon TL üzerinde borcu olanlara ait. İlçelerde bulunan vergi dairelerine borcu olanlar henüz bilinmiyor. Vergi yüzsüzü listeleri 1 Kasım’dan itibaren de Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesinde açıklanacak.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.